Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -40%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Es presenta la III Fira Alimentació i Salut

Se celebrarà a Lleida els dies 27 i 28 de novembre i està organitzada per Slow Food Terres de Lleida

L’Slow Food Terres de Lleida organitza per al cap de setmana del 27 i 28 de novembre la III Fira d’Alimentació i Salut, que se celebrarà al pavelló 4 del recinte firal dels Camps Elisis de Lleida.

De 10 a 21 h, a la fira hi haurà el Mercat de la Terra, amb productors i artesans d’aliments i plantes medicinals; el Racó del Tast, amb productes que els elaboradors oferiran als visitants; tallers de cuina, que difondran la cuina de temporada i d’aprofitament, i un ampli cicle de conferències que giraran entorn de l’alimentació i la salut. Entre els ponents hi haurà Teresa Forcades, doctora, teòloga i monja benedictina; l’oncòloga Natàlia Eres, i Anna Tarrés, entrenadora de la selecció espanyola de natació sincronitzada.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació