Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -38%
SUBSCRIU-T'HI AVUI MATEIX PER MENYS DE 4€ AL MES I EMPORTA'T DE REGAL EL FRONTAL DEL DESCOBRIR

Més de 15.000 persones han visitat la fira Agrotur

El Saló Nacional de Turisme Rural s’ha celebrat a Cornellà de Llobregat

Més de 15.000 persones han visitat la 17a edició de l’Agrotur, el Saló Nacional de Turisme Rural, que s’ha celebrat a Cornellà de Llobregat i que ha posat de manifest la fortalesa del turisme rural cada cop més familiar i més selectiu a la recerca d’allotjament de qualitat i d’ofertes que vagin més enllà del descans i el contacte amb el medi natural. D’altra banda, cada cop es dóna més valor a la gastronomia i a la cultura del vi de la zona.

Catalunya ha estat la destinació més demanada pel visitant d’Agrotur, i el pont de la Constitució o les vacances nadalenques, les dates més buscades. Els productes propis de la terra i amb denominació d’origen han tingut una bona acollida entre el públic, que demostra una vegada més la importància de la gastronomia i la viticultura com a elements dinamitzadors del medi rural.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació