Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -40%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Nova via verda entre Sant Joan i Setcases

La via ciclista del Ter, de 21 km, passarà per Sant Pau de Segúries, Camprodon, Llanars i Vilallonga de Ter

La futura via ciclista del Ter, entre Sant Joan de les Abadesses i Setcases, s’acaba de presentar. El carril, de 21 km, tindrà tres metres d’amplada i comportarà una inversió de prop de 5 milions d’euros.

El tram s’iniciarà a Sant Joan de les Abadesses, on enllaçarà amb la ruta del Ferro i del Carbó i amb la futura via verda procedent d’Olot, i acabarà passat el nucli de Vilallonga de Ter. Es preveu la construcció de 10 noves passarel·les, així com l’ampliació d’un pont i la construcció d’un pas inferior. El recorregut passarà per la colònia Llaudat, Sant Pau de Segúries, Camprodon, Llanars, Vilallonga de Ter.

Aquesta ruta per a ciclistes i vianants permetrà potenciar els valors naturals, turístics i culturals dels municipis de la riba del Ter.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació