Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -40%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

S’enderroca l’Hogar del Soldado del turó de l’Home

Aquesta acció permetrà iniciar la restauració definitiva de l’espai natural del Parc del Montseny

Ja han començat els treballs d’enderroc de l’Hogar del Soldado, l’antiga cantina i biblioteca del destacament militar del puig Sesolles, al turó de l’Home, al Parc Natural del Montseny. Una edificació d’aproximadament 100 m2 i dues plantes.

Aquesta acció permetrà iniciar la restauració definitiva del turó de l’Home, consistent a eliminar diversos elements artificials, ordenar aparcaments i camins i fer una revegetació general de l’entorn.

L’any 2001 ja es va iniciar l’enderroc de la caserna i la majoria de les instal·lacions del complex militar. Posteriorment (2006 i 2008), i en el marc del Conveni de col·laboració entre l’Obra Social de la Fundació La Caixa i la Diputació de Barcelona, es van començar els treballs de restauració de tot l’entorn.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació