Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -40%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

El Museu de l’Electricitat duplica els visitants

Acull una exposició sobre l’arribada dels obrers els anys trenta per construir-hi la primera central

El Museu de l’Electricitat d’Encamp (Andorra) ha duplicat al llarg de 2010 la xifra de visitants respecte de l’any anterior. Entre l’abril i el desembre de 2009, el centre va rebre 1.378 persones, amb una mitjana mensual de 153 visitants, mentre que del gener al 29 de desembre de 2010 s’ha arribat a 3.186 visites, amb una mitjana mensual de 266 visites.

Una altra dada que es destaca des del Museu de l’Electricitat són les 852 visites guiades al camí hidroelèctric d’Engolasters que es van fer al llarg del mes d’agost i els caps de setmana de setembre i octubre.

El Museu també ha anunciat que l’exposició ‘Homes de Fhasa’ s’allargarà fins al mes de maig. L’exposició complementa el Museu de l’Electricitat amb una trentena d’imatges que donen a conèixer l’Andorra dels anys trenta, època en què la societat Fhasa (Forces Hidroelèctriques d’Andorra, SA) va edificar la central hidroelèctrica i va condicionar els llacs artificials per explotar aquesta energia a canvi de construir les carreteres del país, fet que va comportar l’arribada de milers d’obrers quan Andorra no arribava als 5.000 habitants.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació