Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -40%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Inaugurat el Molí de Vandellòs

El nou equipament cultural pretén potenciar l’interès turístic del municipi

El Molí de Vandellòs, Centre d’Interpretació de l’Oli, s’acaba d’inaugurar a la població enmig d’una gran expectació. L’atractiu d’aquest nou equipament cultural no només recau en la interessant i completa col·lecció d’eines i maquinària del molí i en l’edifici que l’acull, sinó també en el testimoni viu dels seus moliners i cooperativistes. D’una banda, el molí mostra els diferents processos de l’elaboració de l’oli, però també el testimoni de persones directament relacionades amb aquests processos.

Ubicat entre la carretera de Móra i el carrer de Santa Marina, el Molí de Vandellòs pretén també potenciar l’interès turístic del municipi; crear un nucli dinamitzador de projectes i activitats cultural; promoure la divulgació de les formes de vida que durant centenars d’anys han format part de la vida quotidiana del Baix Camp, i conscienciar els visitants de la importància del sector agrícola en la nostra societat.

El Molí de l'Oli s'obrirà als visitants al mes de febrer i es podrà visitar durant els caps de setmana.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació