Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

La capitalitat de la cultura catalana és un bon reclam turístic

El 62% dels enquestats al nostre web respon que “és un bon motiu per fer-hi una visita”

Escaldes-Engordany s’acaba d’estrenar com a Capital de la Cultural Catalana i li acaba de prendre el relleu a Badalona, que ho ha estat durant el 2010. L’enquesta de la setmana al nostre web volia saber si la capitalitat de la cultura catalana és un bon reclam turístic i la resposta majoritària ha estat afirmativa. El 62% considera que sí, perquè “és un bon motiu per fer-hi una visita”, i el 18% també respon afirmativament perquè “tens més oferta cultural durant l’estada”.

En canvi, el 18% opina que no, perquè “tan sols s’assebenta la població local”. Un minoritari 2% també creu que la capitalitat de la cultura catalana no és un bon reclam turístic perquè “la programació no és gaire atractiva”.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació