Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -40%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Neix el Circuit de Museus Tèxtils de Catalunya

S’acaba de signar un conveni entre els ajuntaments d’Arenys de Mar i Premià de Mar i el Museu Tèxtil de Terrassa

Tres museus catalans del tèxtil i de la moda signen un conveni de col·laboració per donar major projecció a la seva tasca de recerca, formació i difusió. L’Ajuntament d’Arenys de Mar, l’Ajuntament de Premià de Mar i el Consorci del Centre de Documentació i Museu Tèxtil de Terrassa (CDMT) acaben de segellar el marc de col·laboració que ja existia des de 2005, de manera oficiosa, entre els tres museus.

A partir d’aquesta ratificació els tres centres es comprometen a acordar i respectar una política d’adquisicions coordinada —inclosa, si s’escau, la reubicació física de fons en el museu més apropiat— i a treballar conjuntament en documentació, recerca i formació. Pel que fa a les exposicions, els tres museus acordaran amb antelació els programes i procuraran col·laborar en el seu desenvolupament sempre que sigui possible.

L’eina bàsica de difusió conjunta serà el lloc web del Circuit (www.circuitmuseustextils.cat), que quan estigui en funcionament actuarà com a plataforma de presentació, integrarà els serveis i les activitats dels tres centres i facilitarà l’accés als webs de cada centre. Finalment, la revista ‘Datatèxtil’, fins ara publicada pel CDMT, passarà a ser el mitjà conjunt del Circuit per donar a conèixer l’actualitat del patrimoni tèxtil.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació