Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -40%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

La Vall d’Aran celebra el Mes del Caviar

Vuit restaurants ofereixen menús especials durant el març

Per segon any consecutiu, la Vall d’Aran converteix el mes de març en el Mes deth Caviar. Vuit restaurants aranesos ofereixen durant tot aquest mes un menú especial amb plats elaborats a base de caviar i carn d’esturió. A banda de les jornades gastronòmiques, es pot gaudir de la visita al centre de producció de Caviar Nacarii totes les tardes de març, una activitat que us permetrà conèixer de primera mà els orígens i la història del caviar a la Vall d’Aran, l’única regió de la Península on es produeix aquest aliment. El caviar aranès s’està exportant actualment a països com Alemanya, Suïssa, el Japó o Dubai.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació