Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -40%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Les ‘9 rutes modernistes’ superen els 100.000 visitants

És un programa cultural de la Diputació de Barcelona que dóna valor al Modernisme de fora de la capital

El programa de turisme cultural ‘9 rutes modernistes a prop de Barcelona’, una iniciativa de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic de la Diputació de Barcelona, manté un línia ascendent quant a l’assistència de públic. El 2010, més de 111.500 persones van visitar alguna de les nou propostes del programa, que va iniciar-se fa nou anys amb l’objectiu de donar a conèixer la riquesa patrimonial modernista, tan pública com privada, de les comarques barcelonines.

Segons les xifres recollides, més de la meitat de les persones interessades en les rutes procedeixen de la província de Barcelona i han realitzat, majoritàriament, les visites de forma individual. Quant al nombre de visitants de cada ruta, el Baix Llobregat, l’Alt Penedès i Reus són les que han rebut més públic.

Cases d’estiueig, habitatges urbans, jardins romàntics, estudis d’artistes, edificis industrials o construccions dedicades als serveis són alguns dels descobriments que proposen les ‘9 rutes modernistes a prop de Barcelona’, que inclouen Sitges, Terrassa, el Vallès Oriental, l’Alt Penedès, el Maresme, l’Alt Berguedà, el Baix Llobregat, Manresa i Reus.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació