Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -40%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Maó inaugura un mercat agrari setmanal

AgroMaó es farà els diumenges al matí a la Plaça Reial

Aquest diumenge, 10 d'abril, s'inaugura el mercat agrari setmanal AgroMaó, un mercat de bones pràctiques situat a la Plaça Reial. De les 10h a les 14h es podran adquirir productes del camp de Menorca. Les finques que hi participen s'han compromès a desenvolupar una gestió agrària responsable, avalada pel segell d'Agricultura Ecològica, pel Contracte Agrari Reserva de la Biosfera o per un acord de custòdia del territori.

La Marcona, Palafanguer de Baix i Santa Creu són les tres finques amb acord de custòdia que cada diumenge oferiran els seus productes i també els d'altres finques en custòdia. Aquest diumenge, destacarà l'arròs de la terra. A partir del blat, escaldat, assecat al sol i capolat, esdevé aquest ingredient que configura un plat típic de la cuina menorquina. A partir de les 12h hi haurà una degustació d'aquest plat tradicional.

El mercat AgroMaó està organitzat per l'Ajuntament de Maó, amb la col·laboració de l'associació APAEM, el Consell de Menorca i el GOB.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació