Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -40%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

DESCOBRIR arriba als 75.000 lectors

La revista puja 1.000 lectors respecte a l’anterior onada del Baròmetre de la Comunicació i la Cultura

La revista DESCOBRIR no para d’augmentar el nombre de lectors. Segons el Baròmetre de la Comunicació i la Cultura, arriba als 75.000 lectors mensuals, 1.000 més que en l’anterior onada. La publicació es consolida com la revista mensual de turisme i viatges en català més llegida a Catalunya i guanya distància respecte a altres revistes del sector.

Les altres capçaleres de Sàpiens Publicacions continuen liderant l’audiència en els seus sectors. SÀPIENS, malgrat haver perdut 6.000 lectors, continua sent, amb 154.000 seguidors, la revista en català més llegida al Principat. CUINA ha baixat 5.000 lectors i se situa en els 55.000, però es manté com la revista de gastronomia més seguida a Catalunya. La revista SÚPERS! iguala els 18.000 lectors mensuals que tenia en l'anterior onada.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació