Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!
Portada Descobrir 172 ok
Número 172 - Agost 2012

Estiu a la Vall d'Aran. Les millors vacances, dia a dia, per fruir de la natura, la família i l'aventura

En aquest número

48 hores a Morella

Gòtic i barroc d'una vila closa

Festes barroques, un patrimoni gòtic de postal i un munt de possibilitats de fer rutes per la comarca. Morella és una petita joia amb moltes sorpreses. Àlex Milian (text), Nik Neves (il·lustració)

Reportatges

Els Columbrets

Les 'Galápagos' valencianes Són la Mediterrània tal com un dia va ser. Un paradís recuperat malgrat patir fortes agressions que van estar a punt de destruir-lo. L'aïllament durant segles va fer d'aquests esculls volcànics la llar de formes de vida endèmiques que tornen a prosperar. Hem passat uns dies amb els guardes que les protegeixen. Joaquim M. Pujals (text), Juan Carlos Muñoz i Josep Cano (fotografia)

Dossier central / Presentació

Vall d'Aran

Un estiu de natura, paisatge i aventura Sempre és bo tenir un motiu per emprendre un viatge. Ens ho explica Manel Rocher, cofundador del refugi Rosta de Salardú, per avançar-nos que unes vacances en una terra on els paisatges alimenten l'esperit carreguen les piles per fer front al caos quotidià. Manel Rocher (text), Òscar Rodbag (fotografia)

Dossier central / Reportatges

L'Aran és cosa de nens

Unes vacances en família amb excursions, museus i pobles de conte Quan les vacances deixen de ser cosa de dos, els viatges es compliquen. O no. Hi ha destinacions que són ideals per anar-hi en família. La Vall d'Aran n'és una. Paisatge, aventura, natura i moltes activitats per a totes les edats. Una setmana intensa per carregar piles i redescobrir un país que a l'estiu guarda el vestit blanc a l'armari i en treu totes les gammes de verd. Anna Sàez (text), Òscar Rodbag (fotografia)

Dossier central / Reportatges

Natura en estat pur

Una setmana d'activitats ecoturístiques per gaudir de la biodiversitat La riquesa paisatgística i ecològica aranesa no passa desapercebuda, hi ha molts indrets per descobrir que ens sorprendran per la seva flora i fauna. En gaudirem a peu i a cavall amb excursions que ens deixaran bocabadats. Aquesta setmana de vacances la dedicarem a fruir en exclusiva de la natura i del paisatge. Neus Martí (text), Òscar Rodbag (fotografia)

Dossier central / Reportatges

La vall més aventurera

Unes vacances ben mogudes enmig de l'alta muntanya Tan diferents i tan belles, les estacions es defineixen perfectament en aquesta vall atlàntica. L'estiu, d'un verd intens, acarona les muntanyes amb un sol de mig matí que, més tard, donarà pas als 'borrats', que refresquen l'ambient i l'herba. Així és l'Aran, que descobrirem al llarg d'una setmana molt activa. Anna Geli (text), Òscar Rodbag (fotografia)

Reportatges

Torredembarra

Cara al mar Set personatges, set mirades, set indrets per entendre el litoral de baix a mar, el popular barri marítim de Torredembarra, i gaudir-ne. Aquí hi ve tothom, pescadors, turistes, fins i tots els flamencs que s'aturen a la platja dels Muntanyans veuen sortir el sol pel mateix lloc, un mar ric en peix, font d'identitat local que ara atreu també milers de turistes. Oriol Margalef (text), Rafa Pérez (fotografia)

Rutes

Ruta a peu

Montferrer, un poble de conte al peu del Canigó

Situada a l'alt Vallespir, a la Catalunya del Nord, Montferrer és una petita vila de muntanya amb molt d'encant. D'aquí parteixen nombroses rutes de senderisme que permeten descobrir flora diversa i paisatges espectaculars. Esther Serra (text i fotografia)

Ruta amb bici

Empremtes noucentistes per les viles del Garraf

L'actual empenta industrial i turística del Garraf amaga, gairebé intacte al pati del darrere, el patrimoni que els indians van construir amb els rèdits de les colònies: imponents masies majoritàriament envoltades per vastíssimes vinyes a tocar de la costa. Carles Serra (text i fotografia)

Ruta amb nens

Estany i estanyols de Banyoles

El centre de la comarca del Pla de l'Estany està format per una cubeta on afloren, a més de l'estany de Banyoles, tot un seguit de brolladors i estanyols envoltats de misteri que constitueixen una de les zones lacustres més importants de Catalunya. Jordi Bastart (text i fotografia)

  • Subscriu-t'hi ara
    ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!
  • Llegeix-nos a iQUIOSC
    iQUIOSC.cat és un quiosc digital a través del qual ens pots llegir en iPad, iPhone o a l'ordinador (Mac o PC).
Cercador de revistes

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació