Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

López-Monné guanya el Pica d’Estats per un dossier del DESCOBRIR

El jurat ha valorat la qualitat de les fotografies del monogràfic del Pirineu termal

El fotògraf Rafael López-Monné ha guanyat el Premi Pica d’Estats de fotografia pel dossier monogràfic del Pirineu termal publicat a la revista DESCOBRIR l’octubre de 2012. El premi reconeix un treball que ofereix imatges espectaculars de paisatges i de tractaments termals d’alguns dels centres termals i balnearis de les comarques de Lleida, com ara Banys de Sant Vicenç, Caldes de Boí, Banhs de Tredòs o les Termes de la Baronia de Les.

El guardó, convocat anualment pel Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, premia els treballs que se centren en els aspectes turístics de les comarques de Lleida, presentats en qualsevol idioma de qualsevol país del món, publicats o emesos en premsa escrita, ràdio, televisió i Internet.

Els altres guardonats del 24è Premi Pica d’Estats de Premsa, Ràdio, Televisió i Internet són: Joan Portell —també col·laborador del DESCOBRIR— per una sèrie de cinc reportatges publicats a ‘El Periódico’; Gemma Cardona per un article dels Pirineus de Lleida editat a ‘De Viajes’; Christopher Salomon per un article publicat a ‘The New York Times’; Toni Nadal, recentment desaparegut, per un reportatge de l’alta Segarra emès al programa de TV3 ‘Espai terra’; Pili Garcia per uns reportatges sobre les comarques de Ponent emesos a EMUN Ràdio/COM Ràdio; Miquel Andreu i Pons per un article sobre oliturisme a les Garrigues publicat al diari comarcal ‘Som Garrigues’, i Jordi Cadena per un reportatge d’Evasión TV (YouTube) sobre la bicicleta de muntanya a la Vall d’Aran.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació