Anuncia't al Descobrir

Comença el concurs del plat favorit dels catalans 2017

Ja pots votar els plats amb IGP o DOP del país que més t'agraden!

L’any passat, la revista CUINA va demanar als catalans quin era el seu plat favorit del receptari tradicional, i va guanyar l’escudella. Enguany, et demanen quin plat t'agrada més dels que han preparat els 22 restaurants que representen cadascuna de les 22 indicacions geogràfiques protegides (IGP) o denominacions d’origen protegides (DOP) que hi ha al país.

El concurs està patrocinat pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i cervesa Estrella Damm, amb el suport d’Ametller Origen i amb la col·laboració del Fòrum Gastronòmic de Girona, Mas Uniformes i la Federació Catalana d’IGP i DOP, i ha arrencat avui a www.cuina.cat/platfavorit.

De 22 receptes, a 2
Els restaurants participants en el concurs tenen a punt les 22 receptes, i ja pots votar les que més t'agradin. Votar et fa participar immediatament en el sorteig de centenars de premis! Fins al 2 de novembre, les receptes que sumin menys vots s’aniran eliminant, fins que només quedin les dues finalistes.

A partir d’aleshores, i fins al 19 de novembre, hi haurà un enfrontament entre aquestes dues receptes. Caldrà prendre partit! I, si les vols tastar, les pots reservar i comprar ja preparades als establiments d’Ametller Origen.

El guanyador es donarà a conèixer el diumenge 19 de novembre al migdia, en el marc del Fòrum Gastronòmic de Girona, on es proclamarà el Plat Favorit 2017.

Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Descobrir.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació