Anuncia't al Descobrir

La XATIC presenta la marca TurismeIndustrial.cat

Agrupa la major oferta de turisme industrial a Catalunya, amb activitats per a tota la família

La Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya (XATIC) acaba de presentar la seva marca comercial, TurismeIndustrial.cat, que agrupa la major oferta de turisme industrial a Catalunya.

Aquesta oferta permet que els visitants explorin una Catalunya diferent, amb activitats per a tota la família: recórrer les galeries d’una mina de carbó o d’una muntanya de sal, contemplar el modernisme d’una antiga colònia tèxtil, viure en primera persona el procés d’elaboració del cava o visitar un antic molí on es fabricava paper.

Propostes autèntiques i respectuoses
TurismeIndustrial.cat llança la secció Experiències, un espai que permet gestionar les reserves de manera més còmoda i ràpida. En aquest espai s'inclouen les propostes que la cooperativa Fent País ha creat per encàrrec de la XATIC. Les primeres Experiències que s'hi ofereixen són a Palafrugell, Bellmunt del Priorat, Torrelavit, Tàrrega i Castellar de n’Hug.

Totes les propostes de Fent País tenen dos elements en comú: el compromís social de totes les empreses que formen part de les experiències i l’interès per descobrir el territori propi d’una manera autèntica i respectuosa.

De fet, totes les empreses i entitats que participen a Fent País signen un certificat de compromís que garanteix que la proposta afavoreix l’economia de proximitat i duu a terme pràctiques responsables de gestió econòmica; evita l’impacte paisatgístic i incentiva la conservació de l’entorn, i assumeix unes condicions laborals dignes, el reforç del teixit associatiu i el respecte a l’ús del català.

La revolució industrial catalana

La XATIC agrupa 41 municipis catalans amb gairebé 80 equipaments que permeten conèixer a fons la revolució industrial catalana i, amb aquesta, la transformació del territori i de la societat de la Catalunya contemporània. Actualment ja té més d’1.000.000 de visites anuals.

Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Descobrir.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació