Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

“Mirades”, un e-book solidari contra el coronavirus amb paisatges increïbles de Catalunya

Els fotògrafs Sergi Boixader i Marc Currius exposen les seves 100 millors fotografies paisatgístiques en el llibre digital

La iniciativa solidària impulsada per dos joves fotògrafs, l'arenyenc Marc Currius i el navassenc Sergi Boixader, col·laborador de Descobrir Catalunya; ha consistit a editar conjuntament el llibre digital “Mirades”. Una recopilació de les 100 millors imatges, que han fet en els últims 10 anys als paisatges més espectaculars de Catalunya, combinades amb poemes i versos de grans autors com Joan Maragall o Jacint Verdaguer.

L'obra té com a objectiu recaptar fons per la recerca d’una vacuna contra el coronavirus. El 100% dels beneficis que obtinguin aniran destinats a la campanya #JoEmCorono liderada pels doctors Bonaventura Clotet i Oriol Mitjà. En només tres dies a les xarxes, el llibre digital ha aconseguit més de 2.500 euros, però els fotògrafs volen que aquesta xifra s’incrementi. Per això, aquests dies que giren al voltant de Sant Jordi pensen que són perfectes perquè les famílies es regalin l’e-book i contribueixin al donatiu. I si t’agrada, ajuda’ls a fer créixer la xifra compartint la iniciativa entre els teus contactes.

El projecte es divideix en cinc capítols (llum, aigua, aire, cosmos i vida) i alterna paisatges molt coneguts com el Delta de l’Ebre o Montserrat amb altres més remots com la Punta d’en Sureda, de Lloret de Mar. Aquestes imatges somiades són l’esforç d’una dècada fent més de 300.000 quilòmetres en cotxe, pujant a més de 150 cims i passant 700 dies a la natura. El gran treball d’en Sergi Boixader i en Marc Currius et servirà no només per contribuir a la investigació de la COVID-19 sinó que podràs descobrir nous indrets, dintre del territori català, per visitar quan s’acabi el confinament.


Més informació:
L’e-book es pot descarregar a través de la pàgina web del projecte: https://byaurea.com/mirades

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació