Anuncia't al Descobrir

Activitats en línia de la setmana

Descobreix plans interessants per fer a casa durant el confinament

No poder sortir de casa no significa que no puguis tindre experiències entretingudes. Aprofita el confinament per conèixer i gaudir de la cultura catalana a través d’iniciatives en línia.

Opera en línia

Opera en línia
El Gran Teatre del Liceu conjuntament amb el Teatro Real han creat el web My Opera Player on pots veure obres d'òpera completes molt conegudes com Romeu i Julieta, la Gioconda, Macbeth o la Traviata. I el més important, només has de registrar-te gratuïtament a la web per poder gaudir-les.

Cinema català

Cinema català
La FilmoTeca de Catalunya ha obert un espai on trobaràs recursos cinematogràfics pel confinament. Tens accés a documentals, gràfics i audiovisuals (tant llargmetratges com curtmetratges) de diferents dècades del segle XX i XXI.

Activitats familiars a La Pedrera

La Pedrera
La Fundació Catalunya La Pedrera ha creat una secció a la seva web on fa propostes d’activitats educatives perquè els més petits de la casa no s'avorreixin durant l’estada a casa. Passatemps, treballs manuals o visites virtuals a monuments són algunes de les experiències proposades.

Escape Room virtual

Escape Room
Un dels fenòmens d’oci que més ràpid està creixent a tot el territori no ha volgut quedar-se enrere en aquest moment de confinament. Han sorgit desenes de jocs d’escapisme en línia tant per adults com per nens. Una bona opció per divertir-se des de casa és Missió Florida, un joc que tracta de recuperar les flors dels prats sense sortir del confinament.

Agafaelmicro.cat

Agafaelmicro.cat
El Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya ha impulsat un karaoke amb 20 videoclips de grans cançons en català perquè la festa no s’acabi ni estant a casa. Nens i adults podeu gaudir junts d’algunes de les més populars composicions catalanes que ha desenvolupat el Grup Enderrock.

Arquitectura catalana

Arquitectura catalana
Coneix més sobre la riquesa de l’arquitectura catalana al llarg del territori a través del web creat pel Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. Amb els filtres de cerca podràs trobar aquelles obres que més t’agradin i veure on estan ubicades, l’arquitecte que la va construir i la seva història.

Diari de confinament del MACBA

MACBA
L’art sempre és una bona opció i encara més si prové del MACBA. Aquest museu ha iniciat una secció en línia on cada setmana de confinament escriuen diversos artistes de les col·leccions que es troben a la galeria per oferir les reflexions que hi ha rere elles i la vinculació que tenen amb el confinament.

Aprèn anglès amb els jocs virtuals de Harry Potter

Harry Potter
L’escriptora J.K.Rowling també s’ha sumat a les iniciatives en línia i ha posat a disposició de tots els seus fans una gran multitud de jocs i passatemps en relació amb el món màgic de Harry Potter perquè aprenguis més sobre Hogwarts i els seus habitants ficticis. Això sí, són en anglès però és una bona manera per aprendre amb una gran saga literària.
Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.. Més informació