Anuncia't al Descobrir

Activitats en línia de la setmana

8 plans originals per fer durant el confinament

Descobreix les iniciatives més interessants que hi ha aquesta setmana a les xarxes socials i aprofita per gaudir de la cultura catalana sense sortir de casa tant pels més petits com pels adults.

Room Escape virtual de Celler Masroig

Room Escape virtual de Celler Masroig
Amb el confinament, els cellers han hagut de tancar i no oferir visites als seus visitants. Per això, el Celler Masroig ha creat una iniciativa peculiar i molt divertida per poder fer virtualment, un Room Escape. El joc anomenat “El misteri de la biblioteca del vi” és una nova manera d’endinsar-se a les instal·lacions, conèixer una mica més la seva història i els seus productes mentre t’entretens investigant els misteris dels antics dipòsits de vi subterranis de 1917. A més, té una sorpresa i és que el joc finalitza amb un premi que no sabràs fins que ho superis.

Les veus de Bellesguard

Les veus de Bellesguard
Una iniciativa de la Torre Bellesguard que porta la seva història a casa teva. A través de la campanya “Les Veus de Bellesguard” donen a conèixer una sèrie de relats en primera persona, en vídeos d’un minut de duració, on descobriràs els personatges que han format part dels més de 2.000 anys de la finca, mentre expliquen l’episodi de la seva vida que els uneix amb el monument.

Aquests petits audiovisuals s’acompanyen d’un article en profunditat per inserir-te en les biografies de personatges com el bandoler Serrallonga, la reina Margarida de Prades, el papa Benet XIII, el sant Vicent Ferrer o el mateix arquitecte de la torre, Antoni Gaudí. Coneix les històries en els podcasts publicats cada dilluns i dijous a través de les xarxes socials.

Taller de dansa amb Laia Santanach

Taller de dansa amb Laia Santanach
Barcelona Districte Cultural torna una setmana més amb diverses propostes per fer en línia. Aquesta setmana destaca el taller de dansa amb la ballarina i coreògrafa Laia Santanach. Una classe oberta per tots els seguidors a través d’Instagram i Facebook el dissabte 16 a partir de les 10h. A més, si estàs interessat, inscriu-te ràpid perquè les cinc primeres persones podran accedir a una classe personalitzada on line.

Science Zapping

Science Zapping Pressfoto
La Fundació Catalunya La Pedrera ha posat en marxa la primera fira de recerca internacional que es duu a terme de forma virtual, Science Zapping. Un esdeveniment on joves científics, des de batxillerats fins a doctorat i investigadors professionals, comparteixen els seus projectes de recerca a través de la pantalla amb l’objectiu d’encuriosir als espectadors i despertar la seva passió per la ciència. A partir de dijous 14 de maig i fins a l’1 de juny, cada setmana es farà un directe a través de l’Instagram de La Pedrera a les 17h per conèixer un nou projecte científic.

‘Troba l’objecte’ del Museu del Disseny

Museu del Disseny
Les activitats en família sempre són una bona opció pel confinament. I des del Museu del Disseny us proposen un joc de pistes virtual en el que haureu de trobar quatre objectes d’ús quotidià a les seves exposicions en línia, a través de la seva pàgina web. Cada dijous us donen les solucions de la setmana i incorporen quatre noves pistes d’una altra exposició. Una bona manera d’entretenir-se i fer sentir als més petits de la casa que són detectius, però alhora gaudint de l’art del museu.

#ViuelTeatreDesDeCasa

Viu el Teatre
La plataforma Viu el Teatre ha començat una iniciativa perquè els més petits de la casa puguin gaudir de les arts escèniques durant el confinament. A través del seu canal de Youtube comparteixen tots els seus espectacles al complet i gratuïtament com “Alícia al país de les meravelles” o “El petit Dalí i el camí cap als somnis”. A més, cada dimarts a les 18h fan una emissió en directe de 15-20 minuts de durada on descobrireu els secrets de les obres de la mà dels actors, actrius, directors i dramaturgs de la companyia, que us proposaran reptes i activitats perquè els més petits gaudeixin de l’espectacle.

Contes en línia

Contes en línia Freepik
La Xarxa de Biblioteques de Barcelona també s’ha sumat a les iniciatives solidàries durant el confinament. A través del seu compte d’Instagram fan de dilluns a divendres, a les 11h, a les 12h i a les 17h; un seguit de directes on s’expliquen contes per a tots els gustos i a càrrec cada dia d’un autor diferent. A més, també es poden trobar contes per anar a dormir, sessions de poemes i de música perquè tant adults com nens passin una bona estona des de casa.

Màgia amb mag Stigman

Màgia Freepik
El mag Stigman se suma a l’entreteniment per xarxes socials durant el confinament ensenyant trucs perquè faci la mainada i grans espectacles per a tota la família a través del seu compte d’Instagram i el seu canal de Youtube. Pots trobar vídeos amb objectes curiosos com rotllos de paper higiènic o una capsa de bombons. Una gran selecció de números dels quals fa en el seu espectacle ‘El Circ dels impossibles’ es troben ara disponibles perquè gaudeixis de la màgia des de casa teva.
Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.. Més informació