Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

‘L’Urgell, escenaris que inspiren’

És l’eslògan amb el qual el Consell Comarcal ha elaborat un catàleg per promocionar el turisme de proximitat

El Consell Comarcal de l’Urgell ha constituït el primer catàleg de vins, olis i allotjaments de la comarca de l’Urgell sota l’eslògan “L’Urgell, escenaris que inspiren”. Amb aquesta acció, la comarca lleidatana vol promocionar els equipaments turístics i els productes de proximitat, amb l’objectiu de crear sinergies entre els diferents sectors per tal que treballin conjuntament i sumin esforços per difondre el territori i les activitats que s’hi fan.

Aquest repertori ja es troba disponible a l’espai web www.turismeurgell.cat, amb un pdf que es pot descarregar i que, a la vegada, redirigeix als webs dels establiments. A més, la web conté un mapa interactiu on es pot fer la cerca de les característiques, visites, experiències i peculiaritats de cada empresa.

L’Àrea de Turisme del Consell Comarcal de l’Urgell ha decidit aprofitar les eines digitals actuals per potenciar les experiències relacionades amb l’elaboració de l’oli i el vi, la venda de productes locals i les pernoctacions en els allotjaments de la zona. La guia inclou 13 cellers, 16 molins i 65 allotjaments, que ofereixen més de 1.100 places hoteleres. Concretament, són 1.148 places per pernoctar —entre allotjaments rurals, hotels, apartaments i albergs—, a més de 12 punts habilitats per a autocaravanes, tres dels quals disposen de tots els serveis.

Paral·lelament, s’han editat 200 exemplars del catàleg en paper, de 112 pàgines i en català, els quals es distribueixen de manera selectiva als agents que figuren a la guia, als mitjans de comunicació i a les entitats que s’ha considerat oportú perquè en disposin per fer-ne difusió.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació