Anuncia't al Descobrir

MónNatura Pirineus reobre després de 7 mesos

La descoberta de la fauna i els seus rastres per la segona pasqua és una de les novetats en la nova programació

MónNatura Pirineus, l’equipament que la Fundació Catalunya La Pedrera té a les Planes de Son, a les Valls d’Àneu (Pallars Sobirà), reobre portes el proper 12 de maig després de set mesos tancat per la pandèmia, durant els quals s’ha aprofitat per fer tasques de manteniment i millora.

El centre enceta la seva dinovena temporada amb una gran varietat d’activitats i estades per a tota la família i presenta la seva programació, que s’inicia amb la descoberta de la fauna i els seus rastres. Aquesta estada, programada per a la segona pasqua, pretén apropar els visitants a la vida secreta dels animals autòctons.

Una programació per a tot l’any
A banda de les estades de segona pasqua, de Sant Joan o d’estiu, MónNatura Pirineus continua oferint programes que es poden gaudir durant tot l’any. Aquests van d’una nit fins al nombre de dies que el visitant esculli i permeten descobrir l’entorn de manera lliure o realitzant les activitats amb més recorregut del centre, com ‘Viatja per les galàxies’, ‘La fauna dels Pirineus’ i ‘#PirineusNatura’.

La primera permet conèixer el cel nocturn, primerament en una sessió interior i després a l’exterior amb telescopis. La segona convida a viure la fauna molt de prop —concretament, acosta a linxs, cabirols i fins a deu espècies autòctones pirinenques. I la darrera de les activitats proposades és una passejada en plena natura per descobrir els secrets que ens amaga la vida salvatge dels Pirineus. El despertar de les marmotes, el festeig dels ocells o les primeres nevades... són alguns dels moments màgics a l’alta muntanya que podem viure durant les diferents estacions de l’any.

Darrere d’aquestes activitats lúdiques hi ha tota una tasca d’educació ambiental. El centre treballa en la recuperació de la fauna salvatge autòctona, la cultura de la sostenibilitat i la sensibilització mediambiental.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.. Més informació