Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

5 propostes per gaudir del vi del Priorat aquest maig

Tastos, dinars maridats i presentacions de llibres per acostar-se a l’enoturisme de la zona

La Fira del Vi de Falset va més enllà del cap de setmana del 29, 30 d’abril i 1 de maig i s’allarga tot el mes de maig amb un munt d’activitats. A través de diversos tastos, dinars amb el vi com a protagonista, presentacions de llibres relacionats amb el món vinícola i altres activitats com xerrades o tallers, podreu gaudir de la cultura del vi amb els més experts. A banda d’aquestes activitats, també hi haurà disponibles durant tot el mes de maig les visites a tasts de cellers amb grups reduïts.

Tastos a més de 30 cellers

Tast celler Els tasts a cellers són unes de les activitats estrella del certamenFira del Vi de Falset
Sens dubte, una de les activitats estrella del certamen és la degustació de vins a més de 30 cellers de la comarca del Priorat. Teniu l’opció de fer una reserva en els diversos horaris que ofereix cada celler. Experiències úniques amb grups reduïts d’un màxim de vuit persones per entendre la cultura del vi, els seus sabors i la seva producció. Nascuts durant la pandèmia per tal de poder seguir amb l’activitat de la fira els darrers dos anys, els tastos als cellers s’han consagrat com uns dels esdeveniments principals de la versió extensa de la fira.

Magnums, rosats i paisatges increïbles: tastos exclusius

Vi Fira Falset La Fira de Falset ofereix quatre tastos especials arreu del territoriFira del Vi de Falset
Des de la Fira del Vi de Falset s’ofereixen una sèrie de tasts de vins fora dels cellers. Hi ha previstos al llarg del mes un total de quatre tastos arreu del territori. Hi trobem un tast de Magnums al castell de Falset, una degustació de Champagnes amb Jordi Melendo o un tast de Rosats impulsat per la Cooperativa Falset Marçà. Finalment, amb el teló de fons incomparable que ens ofereixen l’embassament dels Guiamets i les muntanyes de la serra de Llaberia i Tivissa, es recupera el Vimets. Es tracta d’un tast de vins elaborats pels cellers del municipi; tot ben maridat amb menjar dels establiments de restauració del municipi i la música en directe de The Wood Band Trio.

Sis dinars maridats per gaudir

Dinars maridats La Fira del Vi de Falset ofereix sis dinars maridatsFira del Vi de Falset
Hi ha organitzats un total de sis dinars maridats on el vi pren el protagonisme acompanyat dels millors productes del Priorat. Les experiències que s’ofereixen són: els vins de Vall Llach, de Jonàs Macip, de Dolomitis, de Sílvia Puig, del Rhône i de Bourgogne.

Llibres de saber-ho tot del vi

'Essències. Cuina i sentiments a taula' i 'Dies de roses i vi' Llibres ‘Essències. Cuina i sentiments a taula’, d’Adela Blasi i Mariona Quadrada, i ‘Dies de roses i vi’, del col·lectiu Lola PalauFira del Vi de Falset
En el marc del festival tenen lloc diverses presentacions de llibres relacionades amb el món i la cultura del vi. Al llarg del mes, podreu assistir a la presentació de les obres ‘Essències. Cuina i sentiments a taula’, d’Adela Blasi i Mariona Quadrada, i ‘Dies de roses i vi’, del col·lectiu Lola Palau, i a la lectura del llibre ‘Musclos per sopar’, a la Biblioteca Salvador Estrem.

Tallers i caminades entre vinyes

Vinyes Priorat Les vinyes del Priorat en plena primaveraFira del Vi de Falset
A banda dels tastos de vins, la fira també ofereix tallers i caminades. A la Biblioteca Salvador Estrem podreu participar en un taller de creació amb taps de suro per a infants. Si us agrada més la natura i el senderisme, també hi ha organitzat els Camins del Vi, una passejada entre vinyes que acaba amb la vista a un celler.
Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació