Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

La Grècia més natural, l’únic viatge ‘Descobrir’ d’aquest any

Compte enrere per obrir les inscripcions per fer una escapada única al juny

Queda un mes per obrir les inscripcions per a l’únic viatge Descobrir d’aquest any. Entre el 6 i el 10 de juny, descobreix el nord de Grècia amb Descobrir i l'agència de viatges Tarannà. T’esperen quatre dies de natura sorprenent, d’arquitectura tradicional i de gastronomia autèntica. Camins pintorescos i ponts de pedra a l’espectacular zona de Zagori. Viu una experiència única amb aquest viatge exclusiu per als lectors del Descobrir
 
Per què has de venir? 
Zagori, situat a les imponents muntanyes de Pindos, és un paradís per als amants de la natura i la tranquil·litat. Amb els seus profunds canyons, majestuoses muntanyes i pintorescos pobles de pedra, Zagori ofereix una experiència única que combina la bellesa natural amb l’arquitectura tradicional. Un viatge en què explorarem els famosos congost de Vikos i Parc Nacional de Vikos-Aoös, llar d’un dels canyons més profunds del món, descobrirem la història i la cultura local a cada poble —tots, amb una personalitat única— i tastarem la deliciosa gastronomia local —com la mussaca i el souvlaki. En el viatge t’acompanyarà l’editora de la revista Descobrir, Sílvia Grimaldo, o el seu director, Joan Morales.
 
Guarda la data
Les inscripcions s’obriran el proper 7 de març, a les 12 del migdia, i només estaran disponibles fins al dimarts 14 de març. Les places són limitades i s’assignaran per estricte ordre d’entrada de les peticions que s’hagin fet després d’haver omplert el formulari que hi haurà en línia. Un cop cobertes les places disponibles, la resta quedarà en llista d’espera. 
 
Al llarg de les properes setmanes anirem desvelant els detalls, l’itinerari i les sorpreses d’aquest viatge Descobrir.
 

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació