Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

MónNatura Pirineus reobre per carnaval amb noves activitats

L’astronomia, el desgel o la brama del cérvol, entre les temàtiques de la nova programació

MónNatura Pirineus, l’equipament que la Fundació Catalunya La Pedrera té a les Planes de Son, a les Valls d’Àneu (Pallars Sobirà), reobre el proper divendres 9 de febrer, coincidint amb la festa del carnaval. 
 
El centre enceta la 22a edició amb noves activitats i estades per a tota la família amb propostes per aprofundir en temàtiques com l’astronomia amb la nebulosa d’Orió, el desgel de primavera, la brama del cérvol o la tronca de Nadal. També segueixen les visites autoguiada per l’entorn, en què el protagonista és el gat salvatge. Un camí que també permet descobrir altres animals que viuen als Pirineus, les plantes que els agraden i els seus llocs preferits per descansar i alimentar-se. Aquestes activitats s’engloben en una tasca d’educació ambiental permanent que realitza el centre. 
 
MónNatura Pirineus, referència per conèixer la zona
MónNatura Pirineus, inaugurat l’any 2002, ofereix estades i activitats adreçades a tot tipus de públic. El centre està dotat d’un edifici bioclimàtic, de més de 3.000 m2, que utilitza energies renovables i es divideix en dues àrees: l’àrea d’activitats i l’àrea residencial i de serveis. A l’edifici hi ha un planetari i un auditori obert a activitats del centre i, també, per a ús d’entitats de les valls. Igualment, hi ha un laboratori on anualment es troben, durant dues setmanes, els participants al programa Joves i Ciència, de la Fundació Catalunya La Pedrera. 
 
MónNatura Pirineus es consolida així com l’equipament de referència per conèixer els Pirineus. Des de la seva obertura l’any 2002 han passat pel centre més de 220.000 persones que han gaudit dels tallers, de les activitats i de les estades programades.

Més informació i reserves:
www.monnaturapirineus.com

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació