Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

El nou Festival Cruïlla Baix Segre fusiona la música, la gastronomia i el paisatge

El festival coincideix amb la Festa de la Floració, un esdeveniment natural, cultural i agrícola únic

El pròxim 9 de març, el Segrià acollirà per primera vegada el Cruïlla Baix Segre. Un festival de música que fusiona la descoberta del paisatge i dels municipis d’aquesta zona de Catalunya; la vivència en primera persona d’un fenomen natural, cultural i agrícola únic com és la Festa de la Floració; la degustació de l’oferta gastronòmica d’aquesta part del Segrià, i, és clar, l’oportunitat de gaudir d’una àmplia i singular programació musical de gran qualitat.

En total, el festival té programats 14 concerts, amb artistes de renom com Stay Homas, Albert Pla, Delafé o Selva Nua. Un esdeveniment que serà un viatge pel paisatge efímer de la floració dels arbres fruiters a través de les catifes cromàtiques que hi naixeran a finals de l’hivern de 2024. Amb la millor banda sonora de fons i una excel·lent gastronomia de proximitat, el Festival Cruïlla Baix Segre ofereix una experiència musical i cultural sense precedents.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació