Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -40%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Formentera en veler: el final de l’Expedició Descobrir

Acaba l’aventura per les illes que es convertirà en la revista del mes de novembre

Dos dies vorejant Formentera en veler. Aquest ha estat el final de l’Expedició Descobrir, la quarta aventura del realitzador i fotògraf Álvaro Sanz i el seu equip, que els ha portat a recórrer les Illes Balears des de Menorca fins a Formentera. 
 
Aquests darrers dies han estat pedelant i fent caiac per Eivissa, dos mitjans de transport que els han permès arribar a racons únics. Entre d'altres, també han visitat el mercat de les Dàlies i les muntanyes de Sant Josep de sa Talaia per veure la posta de sol sobre el mar. 
 
Un cop a Formentera, s’han embarcat en un veler per vorejar l’illa, amb la sort que un grup de dofins els ha acompanyat un bon tros del trajecte. A Formentera han pogut veure la importància de les praderies de posidònia per a la conservació del fons marí. 
 
Aquesta experiència per Formentera posa el punt i final a ‘Balears, territori d’aventures’, una ruta de 15 dies que es transformarà en la revista del mes de novembre, on podreu trobar-ne tots els detalls, a partir del 25 d’octubre, quan es previst que estigui als quioscos. 
 
Aquest projecte compta amb el patrocini de l'Agència d'Estratègia Turística de les Illes Balears i amb la col·laboració de Baleària.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació