Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -40%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

La riera de Martinet d’Aiguafreda estrena un nou itinerari sensorial

Es tracta d’un recorregut autoguiat per descobrir aquest espai fluvial a través dels sentits

El nou itinerari, d’1,2 quilòmetres, que discorre per la ruta natural existent i per una part del PR-C 200 Aiguafreda de Dalt, comprèn quatre descripcions sensorials, cadascuna centrada en un sentit (l’olfacte i el gust, per la relació que tenen, comparteixen descripció). La informació es complementa amb un àudio que planteja una activitat o un joc de descoberta en grup i onze propostes d’experiències senzilles amb algun dels sentits que es poden trobar en unes fites durant el recorregut.

La riera de Martinet és un recorregut bastant freqüentat pels habitants d’Aiguafreda i voltants i pels centres escolars. Amb aquest nou itinerari es vol oferir també una nova proposta pedagògica relacionada amb la natura.

El nou projecte sensorial ha estat impulsat per l’Associació Martinet grup de defensa fluvial i per Aprèn, Serveis Ambientals, amb el suport de l’Ajuntament d’Aiguafreda i el Parc Natural del Montseny.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació