Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -40%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Viu l'experiència de fer de pastor per un dia

Acompanya en Toti per la Vall de Camprodon amb el seu ramat i gaudeix d'un dinar de muntanya

El Descobrir i el TRESC organitzem conjuntament, el dissabte 25 de maig, una sortida guiada en què podreu conèixer en Toti, el pastor de la Capallera, a la Vall de Camprodon i el seu ramat d'ovelles. Us convertireu en pastors per un dia i coneixereu tots els secrets d’aquest ofici ancestral!

APUNTA'T AQUÍ (places limitades),

La vida de pastor està en perill d'extinció, són molt pocs els que queden a les nostres muntanyes i en Toti és un dels més autèntics. Farem una ruta de muntanya fins a les pastures de la Capallera on puja cada dia en Toti amb els gossos i el seu ramat. Podreu conèixer quin és el dia a dia de la vida de pastor, quines dificultats pateix i, sobretot, un producte local autèntic, el xai de pastor, que podreu degustar a l'hora de dinar juntament amb altres productes locals. No us ho perdeu! 

GUIA PRÀCTICA 
Data: dissabte 25 de maig de 2024
Lloc de trobada: Coll d'Ares, Molló (El Ripollès)
Hora d'inici: 9:30h del matí
Fi de l'activitat: 17:00 h aprox.
Dificultat: Mitja-Baixa
Recorregut a peu: 8 km aprox.
Desnivell positiu: 300 m aprox.
Edat mínima aconsellable: 10 anys
Inclou: Guiatge i visita al pastor. Dinar amb xai de La Capallera i altres productes locals a Can Pastoret.
Què cal dur: Roba d'abric, calçat adequat, protecció solar, aigua (1lt/persona) menjar (recomanat, hora prevista de dinar 14.30)

Més informació i reserves

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació