Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -38%
SUBSCRIU-T'HI AVUI MATEIX PER MENYS DE 4€ AL MES I EMPORTA'T DE REGAL EL FRONTAL DEL DESCOBRIR

Arriba la segona edició de la Nit de la Música

La Universitat de Barcelona i l’Escola Superior de Música de Catalunya organitzen la segona edició d'una vetllada que viatjarà a través de la història de la música

El pròxim 13 de juny, la Universitat de Barcelona (UB) i l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) celebren la segona edició de la Nit de la Música, un vetllada musical que farà un viatge a través de la història de la música a l’Edifici Històric de la UB.

Diversos artistes interpretaran una varietat de sons que van des de la polifonia antiga fins al jazz i la composició electrònica, passant per la música clàssica i el lied, en diversos concerts al Paranimf, l’Aula Magna, l’Escala d’Honor del Rectorat, el pati Montserrat Roig i altres espais icònics de la universitat. La música i la història s’uniran per oferir-vos una experiència única amb les orquestres i les corals pròpies de la UB, els grups de l'ESMUC, la Fundació Conservatori Liceu, el Taller de Músics, la Fundació Victoria de los Ángeles i la participació de l’Escola de Música Jam Session.

A més, durant la Nit de la Música s’oferiran visites guiades a la torre del Rellotge, amb inscripció prèvia. Tant els concerts com la resta d'activitats són d'accés lliure i gratuït, amb aforament limitat. Llegiu-ne més al web de la Univertsitat de Barcelona.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació