Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -38%
SUBSCRIU-T'HI AVUI MATEIX PER MENYS DE 4€ AL MES I EMPORTA'T DE REGAL EL FRONTAL DEL DESCOBRIR

Torna Món Llibre, el festival literari per a infants i joves

Els dies 15 i 16 de juny viatgeu arreu del món, del temps i de les emocions, a través dels llibres

Enguany, torna Món Llibre, el festival literari destinat a infants i joves. Aquesta nova edició vol ser un portal a una nova manera de viure i d’entendre la lectura: una eina per conèixer el món que ens envolta, les altres cultures amb què compartim ciutat i vida, i per viatjar en el temps i en l’espai. Durant els dies 15 i 16 de juny podreu gaudir d’espectacles, de tallers, de presentacions, de premis, d’instal·lacions, de projeccions, d’espais de lectura i de casetes de llibreries, per conèixer els llibres que ens obren la porta a l’aventura. Hi trobareu propostes per a tots els gustos! 

Les activitats tindran lloc al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), al Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA) i a dues biblioteques municipals —la Biblioteca Jaume Fuster (districte de Gràcia) i la Biblioteca Trinitat Vella - José Barbero. Les activitats s'estructuren en diverses Estacions: l'Animada, l'Hivern, la Revolució, l'Augmentada... En la programació destaquen propostes com l’espectacle teatral de titelles La Mestra, al CCCB; el taller creatiu per a infants El grúfal ens visita, a la Biblioteca Jaume Fuster, o el joc d’improvisació literària en directe l’Slam d’Escriptura, que tindrà lloc al Pati de les Dones del CCCB. En definitiva, dos dies emocionants perquè infants i joves gaudeixin viatjant a través de les pàgines i les paraules!

Més informació:
Món Llibre 2024 

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació