Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Més oferta de turisme actiu a les terres de Lleida

Aquest any hi ha un 12% més d’empreses que la temporada passada

La temporada d’esports d’aventura i de turisme actiu d’enguany a les terres de Lleida, que es tancarà el 15 d’octubre, ha començat amb el 12 % més d’empreses que ofereixen els seus serveis amb activitats de terra, aire i aigua. L’any passat, hi havia 142 empreses, i aquest any n’hi ha 159. En la presentació de la temporada, Jaume Gilabert, president de la Diputació de Lleida, va destacar concretament que la comarca del Pla d’Urgell ja disposa de la primera empresa de turisme actiu, una hípica situada a Linyola que dóna servei a l’estany d’Ivars i Vila-sana.

Actualment, a les comarques de Lleida hi ha 159 empreses, 17 més que l’any passat. Les comarques de muntanya són capdavanteres en el nombre d’empreses d’aquest àmbit, amb 132, mentre que la plana n’acull 27 més.

Any rere any, la demarcació de Lleida es consolida com un referent dins l’oferta d’activitats d’esports d’aventura i turisme actiu. De fet, les comarques lleidatanes lideren aquest àmbit des de la dècada del 1980.

La temporada d’aquest any serà bona, per la neu i les pluges dels últims mesos, i previsiblement es podran mantenir els més de 625.000 serveis que anualment es duen a terme en les diferents modalitats, des de ràfting, hidrospeed i tir amb arc fins a descens de barrancs, marxes a cavall, parapent, etc.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació