Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Augmenten els usuaris de la Ruta del Cister

De gener a octubre han recorregut el GR 175 un 8% més de persones que l’any passat

Segons les últimes dades recollides, el nombre d’usuaris de la Ruta del Cister (GR 175), de gener a octubre ha augmentat un 8% respecte al mateix període de l’any passat, amb un total de 8.296 usuaris (6.540 a peu i 1.756 en BTT).

La Ruta del Cister és un sender de 105 km que uneix els tres monestirs cistercencs de Santes Creus, Poblet i Vallbona de les Monges. Abasta part de les comarques de l’Urgell, la Conca de Barberà i l’Alt Camp, i compta des del mes de febrer de l’any 2008 amb quatre ecocomptadors –un a cada a comarca i un altre d’específic per a BTT– per al recompte d’usuaris que fan el sender.

Els ecocomptadors són uns aparells dissenyats expressament per al recompte de persones i bicicletes, i s’utilitzen per conèixer-ne el nombre que transita per un determinat indret. Estan camuflats i instal·lats en punts estratègics per tal de garantir al màxim que cada bicicleta i excursionista quedin registrats.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació