Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -40%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Obertes les inscripcions per a la mitja marató de l’Albera

La ruta, de 22 km, també és apta per a caminadors i surt de la plaça Major de Llançà

Ja estan obertes les inscripcions per participar en la primera edició de la Mitja Marató de Muntanya de l’Albera. Organitzada per la Unió Excursionista Llançanenca, es durà a terme el proper 23 de gener.

La ruta, de 22 km, surt i arriba a la plaça Major de Llançà i passa per les ermites de Sant Genís del Terrer i de Sant Silvestre, pel Mas Guanter, pel puig d’Esquers, pel Mas Patiràs, pels puigs Tifell i de les Aigües, per la serra del Socarrador i pel port de Llançà.

Tot aquest recorregut, apte per a corredors i caminadors, s’haurà de fer en menys de sis hores (per als caminadors), i hauran de passar per cinc controls situats en diversos punts de l’itinerari. Aquesta iniciativa es farà conjuntament amb l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Llançà, ja que un dels principals objectius d’aquest departament és valoritzar el territori a través del senderisme.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació