Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -40%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Tota la cultura catalana, en el portal Culturcat.cat

A través d’un cercador intel·ligent es pot accedir a articles, imatges i audiovisuals elaborats expressament per al web

El Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació acaba de posar en marxa el portal web sobre cultura catalana Culturcat.cat. Des d’una perspectiva divulgativa, el web ofereix, a través d’un cercador, tot allò que cal saber sobre la cultura catalana i amb informació relativa a 12 àmbits: literatura, arts visuals, gastronomia, arts escèniques, llengua, història, cultura popular, ciència, cinema, pensament, música i mitjans de comunicació.

Els continguts del portal es presenten en cinc idiomes (català, aranès, castellà, anglès i francès) i estan formats per 500 articles,180 documents audiovisuals, 2.000 imatges i una selecció d’enllaços a webs externs. Els articles i els audiovisuals s’han creat expressament per al portal i han estat elaborats amb l’assessorament d’especialistes en els diversos temes.

A més de la navegació per menús temàtics i per una línia del temps (consulta cronològica per segles), el web permet la recerca de continguts a través d’un cercador intel·ligent, amb una navegació adaptada per a persones amb discapacitat visual. Al cercador es poden posar noms propis (Guerau de Liost, Josep Maria de Sagarra...) o conceptes (Nova Cançó, Renaixença, modernisme...). Un dels principals avantatges del cercador és que no presenta la informació de forma aïllada, sinó que ofereix informació contextualitzada. D’aquesta manera, la fitxa resultant de la cerca es mostra conjuntament amb altres possibles informacions d’interès per la seva proximitat temàtica, cronològica, geogràfica o conceptual.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació