Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -40%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

El Parc del Montnegre programa 27 passejades

Les rutes, obertes a tothom, seran guiades per membres de l’Escola de Natura del Corredor

El Parc del Montnegre i el Corredor ha programat al llarg de l'any 2011 un total de 27 passejades per ajudar a conèixer millor el patrimoni natural i cultural d’aquest parc. Es tracta d’itineraris d’entre tres i quatre hores de durada, sota el guiatge de membres de l’Escola de Natura del Corredor, que ajudaran els participants a interpretar i comprendre els paisatges d’aquest territori i a descobrir racons amagats del parc i els seus municipis.

Aquest cicle de sortides, que es durà a terme fins al 27 de novembre, té un preu de 3 € per persona i activitat (2 € els nens d’entre 6 i 12 anys). Els socis del Cercle d’Amics dels Parcs Naturals, famílies nombroses i monoparentals, gaudiran d’un 10% de descompte. No cal inscripció prèvia i és necessari dur calçat còmode i cantimplora amb aigua.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació