Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -40%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Sant Boi acull un dinar popular amb carxofes

La 12a Carxofada tindrà lloc a la rambla Rafael Casanova

Sota l’eslògan ‘Sant Boi degusta carxofes’, la tradicional Carxofada de la vila de Sant Boi de Llobregat omplirà aquest diumenge, 27 de març, la rambla Rafael Casanova de plats cuinats amb aquest deliciós producte que es cultiva a les hortes del Llobregat. La festa tindrà lloc entre les 11 i les 17 h. Els tiquets es venen als casals de barri, a l'OMAP i als restaurants participants. Cada tiquet costa 10 € i dóna dret a tastar quatre plats (pa, postres, beguda, vi o cava i degustació de cervesa Inedit inclosos). El tiquet té un número per participar en el sorteig de diversos premis. També hi haurà tiquets per a degustacions d’un sol plat a 2 € el mateix dia de l’activitat en el Punt d’informació.

El programa de la jornada preveu altres activitats, com ara una jornada d eportes obertes al nou Museu de Sant Boi, a la casa pairal de Can Barraquer. També hi haurà visites guiades al Parc Agrari amb autobús i carruatge de cavalls, trobada de col·leccionistes de plaques de cava, trobada de puntaires, jornada de portes obertes a les termes romanes i a Can Torrents, etc.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació