Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -40%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Martorell inaugura l’Espai Muxart

Es tracta d’un espai d’art centrat en la figura del pintor Jaume Muxart

L’alcalde de Martorell, Salvador Esteve, inaugura divendres 25 de març la remodelació de l’antiga Casa Par, davant la plaça de les Hores. Es tracta d’un espai que s’ha dedicat al projecte museístic Muxart, Espai d’Art i Creació Contemporanis. A l’acte hi assistirà el pintor Jaume Muxart i la seva filla Paulina, comissària de les dues exposicions —una itinerant i l’altra permanent— que es podran visitar a partir del 28 de març. A banda, al Muxart, Espai d’Art i Creació Contemporanis s’exposaran de manera permanent les obres del pintor i documents personals de l’artista (com ara fotografies i catàlegs), material audiovisual, llibres de la seva biblioteca particular i altres objectes d’interès relacionats amb la seva obra, els quals permetran a tots els ciutadans descobrir aquest pintor, tant des de la vessant artística com humana.

El nou equipament s’ubica a l’edifici de la Casa Par, una casa de l’època medieval protegida des de l’any 1991 com a edificació d’interès. L’accés principal és per la plaça de les Hores, on se situa un vestíbul i la consergeria. La planta baixa compta amb una sala de 98 m² —on s’han recuperat part dels murs de pedra— i tres sales. A la planta primera hi ha tres sales per ubicar-hi exposicions i un magatzem. A la sala més gran, de 40 m², s’ubicarà el centre d’interpretació, en el qual s’explicarà la història de la Casa Par i la vida de Jaume Muxart.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació