Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -40%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

DESCOBRIR arriba als 74.000 lectors mensuals

En guanya 3.000 respecte a l’onada anterior del Baròmetre de la Comunicació

La revista DESCOBRIR es consolida com la capçalera líder del sector de viatges al nostre país. Segons la quarta onada del Baròmetre de la Comunicació i la Cultura, puja dels 71.000 als 74.000 lectors mensuals només a Catalunya. El Baròmetre estudia les audiències dels mitjans de comunicació i els consums culturals en els territoris de parla catalana.

Per la seva banda, la revista SÀPIENS, del mateix grup editorial, continua essent la revista més llegida en català, amb 154.000 lectors mensuals. CUINA, especialitzada en gastronomia, es manté com la segona revista de gastronomia més llegida al país, amb 60.000 lectors cada mes, i la revista SÚPERS! guanya 2.000 lectors i arriba als 18.000.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació