Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Moure's amb descomptes

Alguns carnets i targetes habituals poden comportar un estalvi per al viatger

Abans de viatjar és útil mirar si carnets i targetes que habitualment portem ens donen avantatges en transport, allotjament, restaurants i oci. Joves, pensionistes i famílies nombroses no han d’oblidar el títol que ho acrediti (l’oficial i el d’associacions locals). Aquests col·lectius, grups i persones amb disminució tenen rebaixa als Ferrocarrils de la Generalitat, RENFE (20%–50%), companyies aèries i ofertes culturals.

És útil preguntar-ho als bancs, ja que alguns, pel fet de tenir-hi la nòmina o targetes, ofereixen descomptes en empreses i agències de viatges (CaixaBank, CatalunyaCaixa o Banc Sabadell, per exemple). Si, a més, som professionals col·legiats (periodistes, arquitectes, advocats, metges, enginyers…) tenim avantatges. I per a tothom, el carnet de Biblioteques de la Diputació de Barcelona (gratuït) permet entrar en alguns cinemes, teatres i museus a preu reduït.

Hi ha també carnets internacionals que ofereixen rebaixes en territori català. És el cas de l’ISIC (d’estudiant), ITYC (jove) o ITIC (professors), l’HI (albergs) o el CCI (càmping). Per visitar llocs concrets, es poden comprar també targetes que permeten tenir descompte: és el cas de la Barcelona Card i la Tarragona Card.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació