Anuncia't al Descobrir

Es presenta a Lleida el llibre sobre la història del Premi Pica d’Estats

El volum recull els paisatges i les iniciatives turístiques més emblemàtiques dels Pirineus i les Terres de Lleida

El llibre ‘Territori de premi. 25 anys del Premi Pica d’Estats’ es va presentar el 23 d'abril a l’Institut d’Estudis Ilerdencs de Lleida, en el marc de la tradicional recepció institucional que s’hi fa per Sant Jordi.

El llibre, editat per la Diputació de Lleida i realitzat per Sàpiens Publicacions, és un homenatge a un projecte turístic iniciat fa un quart de segle, quan es va constituir el Patronat de Turisme i es va fer la primera convocatòria del Premi Turístic Internacional Pica d’Estats de Premsa, Ràdio, Televisió i Internet.

El Pica d’Estats és “un dels premis més prestigiosos i consolidats que existeixen en l’àmbit internacional, i premia la promoció d’un territori, la projecció d’uns recursos naturals, culturals i patrimonials i la visualització als mercats mundials d’unes terres amb poca densitat demogràfica, certament, però d’una gran voluntat emprenedora”, va assegurar Joan Reñé, president de la Diputació de Lleida, durant la presentació del llibre.

El llibre és un recull dels paisatges, racons i paisatges més espectaculars de les Terres de Lleida, des dels Pirineus fins a la plana, des del romànic de la vall de Boí fins al de la Ruta del Cister. I és també un record dels treballs periodístics premiats durant aquests 25 anys.

Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Descobrir.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació