Anuncia't al Descobrir

Gaudeix de la Costa Barcelona Week

Un centenar d'activitats donen a conèixer l'oferta turística del Maresme, el Baix Llobregat, el Garraf, l'Alt Penedès, el Vallès Oriental i el Vallès Occidental

Amb l’objectiu de donar a conèixer el ric patrimoni gastronòmic, natural, arquitectònic, cultural, comercial, esportiu i social de les comarques que integren la marca Costa Barcelona, s'ha posat en marxa fins al 21 de maig la Costa Barcelona Week.

La iniciativa, organitzada per la Diputació de Barcelona, permet gaudir de més de 100 activitats i propostes turístiques i descobrir les comarques del Maresme, el Baix Llobregat, el Garraf, l’Alt Penedès, el Vallès Occidental i el Vallès Oriental.

L'oferta inclou tastos, visites guiades, música, fires, exposicions, itineraris, jornades de portes obertes i activitats esportives per a tots els públics. Tota la programació es pot consultar al web de la Costa Barcelona Week.

Una marca consolidada

Creada el 2012, la marca turística Costa Barcelona compta amb les principals destinacions turístiques internacionals de la demarcació de Barcelona. Sitges, Calella, Malgrat o Santa Susanna són, des de ja fa molts anys, municipis turístics amb gran tradició que acullen anualment un gran nombre de visitants.

Però també a la marca Costa Barcelona es troben les destinacions d’interior que complementen perfectament aquestes propostes: l’enoturisme al Penedès o a Alella, el turisme esportiu al Vallès Oriental i Occidental, el Modernisme a Terrassa o a Canet, els espais naturals com el Montseny (reconegut com a Reserva de la Biosfera) o el Parc del Garraf.

Gairebé 4 milions de turistes
Un territori complet que presenta propostes per a tots els públics i que l’any 2016 va rebre 3,7 milions de turistes, amb 10 milions de pernoctacions i una mitjana de 4,7 dies de pernoctació. Una destinació que rep més del 88% del total de les comarques barcelonines (menys Barcelona).

La procedència dels turistes és bàsicament internacional, amb més del 55% que provenen d’Europa i la resta del món. Actualment, Costa Barcelona compta amb 447 hotels, 45 càmpings i 130 cases de turisme rural, fet que suposa gairebé 95.000 places d’allotjament.

Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Descobrir.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació