Anuncia't al Descobrir

5 propostes per gaudir del Vívid

Arriba el mes de les experiències a la Ruta del Vi de la DO Empordà. És el Festival Vívid. Et proposem 5 activitats molt recomanables per gaudir al màxim d'aquest festival enoturístic.

Al mes d'abril arriba la sisena edició del Vívid, una cita empordanesa que proposa una cinquantena d’experiències per descobrir el vi i els paisatges vinícoles: tastos, maridatges, menús, marxes populars, caiac, espectacles teatrals, escape rooms i xerrades. El Vívid convertirà l’Empordà en l’epicentre del vi de Catalunya.

Enocaiac pel cap de Creus

Enocaiac pel cap de Creus
Gaudir de la costa del cap de Creus des de l’aigua amb un descans per fer una copa de vi és una proposta seductora. El 27 d'abril hi ha programada l'activitat Enocaiac pel cap de Creus, i a mig recorregut hi haurà un tast de vi en una platja idíl·lica de cap de Ras amb vistes al Parc Natural de Cap de Creus. El preu és de 30 €.

El 20 d'abril, l'activitat d’enocaiac serà amb Mas Vida als Aiguamolls. En aquesta ocasió, l'excusa serà tastar els tres vins que es produeixen al celler: Vida en Blanc, Vida en Rosa i Vida en Negre. El recorregut sortirà del Club Nàutic de Sant Pere Pescador per palejar les aigües tranquil·les del Riu Fluvià. S'arribarà fins a la Reserva Integral de l'Illa de Caramany i allà es desembarcarà per anar caminant entre el Bosc de Ribera fins a arribar al Celler Mas Vida. També es farà un tast d'olis de l'Empordà i de pomes de Frutícola de l'Empordà.

Un ‘escape room’ al celler Mas Oller

Mas Oller
T'agradaria participar en un 'Cluedo en viu'? El 5 d'abril et recomanem l'activitat El Misteri de Bacus. Els membres de la Ruta del Vi DO Empordà continuen innovant amb propostes úniques. Una de les més singulars és aquest ‘escape room’ al celler Mas Oller, on els participants hauran de resoldre un misteri a l'interior del celler en el transcurs d'una de les festes organitzades per Bacus, el Déu del Vi. Tot això, mentre gaudiu d'un tast dels millors vins i d'un sopar a càrrec del restaurant Es Portal de Pals. 

III Ruta de les Tapes i del Vi DO Empordà

Roses
Del 29 de març al 7 d’abril, tothom qui visqui a Roses o hi faci una visita podrà tastar les suculentes creacions gastronòmiques dels restauradors i el vi que han triat per acompanyar-les. S’hi celebra la quarta edició de la Ruta de les Tapes i del Vi DO Empordà. Aquest esdeveniment, en el marc del Festival Vívid, permet assaborir moltes tapes i vins diferents.

Cada vegada que consumiu una tapa acompanyada de vi DO Empordà, us marcaran un segell a la butlleta que us donaran a l’Oficina de Turisme, als establiments adherits o als comerços de Roses. Quan tingueu nou segells diferents i hàgiu votat la millor tapa, participareu en el sorteig d’un premi.

Enosenderisme pel Parc Natural del Cap de Creus

Enosenderisme al Parc Natural del Cap de Creus
El Festival Vívid et proposa gaudir de bells racons i cales seguint la costa de la Mar d’Amunt a través d'una passejada que inclou una aturada per fer un tast de vins en una platja idíl·lica de cap de Ras amb vistes al Parc Natural del Cap de Creus. La ruta es farà amb els guies de Terramar i el tast serà de vins negres de Coma Fredosa, de les anyades 2008, 2009, 2010, 2011, 2012.

Cal portar roba i calçat adequats per fer senderisme. L'activitat, que tindrà lloc el 27 d'abril, començarà a les 9.30 h i acabarà a les 13.30 h.

Tastos amb personalitat

Carlos Latre
L'actor, humorista, presentador i imitador Carlos Latre, col·laborador habitual de diversos mitjans de comunicació, presenta les claus per tastar vins i licors. Latre serà una dels participants del Cicle Vívid 2019 ‘Tastos amb personalitat’, en què diversos personatges proposen un tast dels vins de la DO Empordà que més els emocionen.

Aquest tast es durà a terme el dissabte 6 d'abril, de 18 a 19.30 h, a l'Auditori de Vins i Licors Grau, i el preu de l'activitat és de 10 €.

També es podrà gaudir d’un 'Tast amb personalitat' amb altres personatges, com Anna Bertran, que oferirà un monòleg, o Pep Nogué, que realitzarà un tast de vins i productes amb segell de Girona Excel·lent, oferint la seva visió personal del Cap de Creusa través dels sentits, a la Nit de Vins a Sant Pere de Rodes.
Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Descobrir.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació