Anuncia't al Descobrir

‘Les Garrigues, terra verge extra’

Una campanya promocional per projectar la comarca turísticament i augmentar l’autoestima del territori

El Consell Comarcal de les Garrigues ha engegat la campanya promocional ‘Les Garrigues, terra verge extra’, la qual té un doble objectiu: projectar la comarca en l’àmbit turístic i augmentar l’autoestima del territori. Una de les principals accions desenvolupades fins ara ha estat la creació de tres vídeos promocionals de les Garrigues, centrats en la gastronomia, el patrimoni i el turisme.

Aquests vídeos, que inclouen unes vistes aèries del territori espectaculars, es focalitzen, entre altres aspectes, en la singularitat paisatgística, la gastronomia, el patrimoni i la qualitat dels serveis.

En l’àmbit de la gastronomia es posen en valor l’oli i el vi com a productes estrella, mentre que en el del patrimoni monumental, destaquen les construccions de pedra seca, les esglésies, els castells i les cooperatives modernistes, així com els pobles amb encant i els jaciments prehistòrics. D’altra banda, disposen d’uns serveis de qualitat, centrats en la xarxa d’equipaments culturals, les activitats esportives (senderisme, BTT, escalada) i els restaurants, allotjaments i empreses de gestió turística.

Aquesta acció forma part del Pla estratègic comarcal de les Garrigues 2015-2025 i, més concretament, de la línia estratègica que se centra en l’àmbit del territori, la cultura i el patrimoni. Un línia enfocada en la valorització del que representa les Garrigues com a territori, allò que la fa una terra especial i única, que la singularitza respecte a les comarques veïnes i que fa que la seva gent la valori perquè és la seva terra.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.. Més informació