Anuncia't al Descobrir

MónNatura Delta torna a programar activitats

L’equipament permet descobrir els paisatges, les aus i la pesca tradicional de la regió

Després que s’hagin eliminat les restriccions de mobilitat per Catalunya, MónNatura Delta ja torna a funcionar. L’equipament ofereix diverses experiències, que us permetran descobrir els magnífics paratges naturals de la regió, conèixer la pesca tradicional de la zona o albirar les aus que hi habiten.

Una de les vivències que es programen enguany és la ‘Visita dels menuts’, una activitat familiar pensada perquè nens i nenes gaudeixin i descobreixin l’entorn del Delta. El pirata de les salines EicTu XicMano els explicarà la història de la regió, i serà un guia excepcional per conèixer aus fascinants, com els flamencs, i per practicar activitats clàssiques de la zona, com tirar el rall o navegar amb pontona. A més, el centre també ofereix una visita guiada completa al conjunt, on fareu un circuit per tots els espais.

Un centre únic
Situat en el paratge natural únic del delta de l’Ebre, ple d’arrossars i llacunes, MónNatura Delta no deixa ningú indiferent. El centre, que es va inaugurar el març del 2012, treballa amb l’objectiu de posar en relleu el valor mediambiental de la zona del Delta i contribuir a la descoberta d’un entorn natural de gran riquesa en una de les zones humides més importants de l’Europa occidental. A la seva pàgina web podeu consultar totes les activitats disponibles, i els detalls de cadascuna.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.. Més informació