Anuncia't al Descobrir

10 propostes TOP per gaudir de Lloret de Mar

Aquest estiu, descobriu la població de la Costa Brava com mai l'heu vist

Extensos sorrals plens d’activitats i cales d’aigües cristal·lines amagades entre penya-segats, un llegat d’indianos i monuments modernistes sorprenents, una vitalitat cultural que s’expressa en activitats, espectacles i concerts a cel obert, jardins exuberants a tocar del mar i un centre històric ple de botigues i restaurants, són sols algunes de les propostes de Lloret de Mar per a gaudir en família o amb amics, en ple cor de la Costa Brava.

Descobriu 10 propostes TOP per gaudir de Lloret de Mar. Racons que ni imaginaveu que existien, rutes de mar, de camins de ronda, un llegat modernista sorprenent i festivals de música i de drons únics. 

D’aquest entorn privilegiat on les muntanyes davallen per remullar els peus al mar, Lloret de Mar treu el millor de cadascun per oferir un lloc perfecte per a tota classe d’esports d’aventura, una cuina de sabors mediterranis i un ventall de possibilitats d’oci, cultura i diversió dels que a continuació fem una selecció. Veniu i viviu-lo.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.. Més informació