Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX DE TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

10 propostes TOP per gaudir de Lloret de Mar

Aquest estiu, descobriu la població de la Costa Brava com mai l'heu vist

Extensos sorrals plens d’activitats i cales d’aigües cristal·lines amagades entre penya-segats, un llegat d’indianos i monuments modernistes sorprenents, una vitalitat cultural que s’expressa en activitats, espectacles i concerts a cel obert, jardins exuberants a tocar del mar i un centre històric ple de botigues i restaurants, són sols algunes de les propostes de Lloret de Mar per a gaudir en família o amb amics, en ple cor de la Costa Brava.

Descobriu 10 propostes TOP per gaudir de Lloret de Mar. Racons que ni imaginaveu que existien, rutes de mar, de camins de ronda, un llegat modernista sorprenent i festivals de música i de drons únics. 

D’aquest entorn privilegiat on les muntanyes davallen per remullar els peus al mar, Lloret de Mar treu el millor de cadascun per oferir un lloc perfecte per a tota classe d’esports d’aventura, una cuina de sabors mediterranis i un ventall de possibilitats d’oci, cultura i diversió dels que a continuació fem una selecció. Veniu i viviu-lo.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació