Anuncia't al Descobrir

La nova Ruta del Cister anima a conèixer el territori a través de quatre reptes

L’activitat està pensada per fer-la caminant, corrent o en bici

Tenim la sort de viure en un país ple de rutes per gaudir dels meravellosos paisatges que ens regala la natura. Davant aquesta realitat, l’Alt Camp, la Conca de Barberà i l’Urgell han volgut promoure una nova ruta per seguir l’itinerari GR 175. Així és com ha nascut la Ruta del Cister Trail - walk - run - BTT, que, com bé indica el seu nom, es pot seguir en aquestes tres modalitats d’una manera autònoma, basada en reptes i amb una aplicació que la gestiona.

La Ruta del Cister Trail ofereix quatre opcions, amb els punts de sortida i arribada dels diferents trams a cada monestir.

  • Repte 1. (R1) Poblet - Vallbona (25,6 km)
  • Repte 2. (R2) Vallbona - Santes Creus (43,7 km)
  • Repte 3. (R3) Santes Creus - Poblet (34,8 km)
  • Repte 4. (R4) Ultra Ruta del Cister, recorregut complet (103 km)
Totes aquelles persones que vulguin participar-hi s’han de descarregar l’aplicació gratuïta LiveRun. Un cop activada, s’haurà de seguir el ‘track’ establert del repte que s’esculli per tal de registrar el temps i poder fer una classificació provisional. La mateixa app permetrà consultar les classificacions, previsions de pas, informacions tècniques i turístiques, així com utilitzar l’audioguia.

L’aplicació detecta els diferents punts de control i avisos per veu i informa en temps real i amb dades oficials als participants. A més, la plataforma està vinculada a un web, on es publiquen els resultats del temps dels diferents participants, per reptes i per categories, i on es mostra informació sobre les diferents rutes.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.. Més informació