Anuncia't al Descobrir

Obertes les sol·licituds del Premi Jordi Cartanyà 2021 per a iniciatives turístiques innovadores

El guardó s’adreça a propostes impulsades pel sector turístic de l’àmbit privat de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre

El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona ha convocat una nova edició del Premi Jordi Cartanyà per distingir iniciatives turístiques destacades que han estat impulsades aquest 2021 pel sector turístic de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre. Els premis tenen una dotació global de 30.000 euros i compten amb tres categories diferents que podran tenir fins a dos guanyadors cadascuna:

 
- Millor proposta innovadora i creativa que contribueixi a un desenvolupament turístic sostenible
- Millor proposta de solucions tecnològiques per a la comercialització turística
- Millor creació de noves experiències turístiques
 
L’import de cada categoria és de 10.000 euros (dos premis de 5.000 euros per a cadascuna) i, entre els criteris de valoració, destaquen: la complexitat tècnica, comercial i organitzativa dels projectes; la sostenibilitat; la innovació tecnològica, i la creativitat, entre d’altres aspectes.
 
Les sol·licituds per optar als premis es podran presentar fins al proper 30 d’octubre. Poden ser-ne beneficiàries les persones físiques i les entitats de dret privat vinculades al sector turístic de la demarcació. Trobareu les bases completes i documentació per optar al premi a la seu electrònica de la Diputació de Tarragona.
 
El Premi Jordi Cartanyà té com a finalitat reconèixer l’esforç del sector turístic de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre i la seva capacitat per engegar iniciatives innovadores que s’adapten a les noves necessitats i demandes dels clients i a l’entorn.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació