Anuncia't al Descobrir

La Transpirinenca, a ‘El Podcast de les revistes’ de l’APPEC

Álvaro Sanz explica l’experiència de recórrer el GR 11 i convertir-la en un número del DESCOBRIR

El fotògraf i realitzador, Álvaro Sanz, ha estat convidat a ‘El Podcast de les revistes’ de l’APPEC per explicar en primera persona l’experiència que va viure quan entre el 18 de maig i el 7 de juny va recórrer el GR 11 entre el cap de Creus, a l'Alt Empordà, i el Tuc de Molières, a la Vall d'Aran. Una experiència que es va poder seguir diàriament a través de l'Instagram del DESCOBRIR, i de manera més reposada, els lectors van poder gaudir de la Transpirineca en el número monogràfic que vam publicar els mesos d'agost-setembre.


Ara, podeu escoltar com l’Álvaro explica què va suposar fer la Transpirinenca físicament i emocional, quins aprenentatges li va donar l’experiència o quina va ser la gran descoberta d’aquesta gran aventura a tocar de casa.

També podeu descobrir com es va organitzar diàriament per fer el seguiment de la travesasa a Instagram i les fotos per a la revista, així com el procés de l’elaboració d’aquesta revsita tan personal i vivencial. Una oportunitat per tornar a reviure, sonorament, el mont d’arribada al Tuc de Molières o els sons que van acompanyar a l’expedició com els rius, la tramuntana decap de Creus o les vaques pasturant que també podeu escoltar aquí.
 

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació