Anuncia't al Descobrir

Experiència #APROP per conèixer una granja des de dins

Llet Nostra posa en marxa una nova proposta que contribueix a valorar la feina dels ramaders

Llet Nostra ofereix una visita guiada a una granja, propietat de la Diputació de Girona i gestionada per l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) amb els millors estàndards de qualitat, per explicar l’important vincle entre la producció agroalimentària i el territori. L’Experiència #APROP, a més de facilitar que el visitant conegui com produeix llet de vaca una granja petita i mitjana, també permet entendre com es gestiona una activitat que genera riquesa, configura el paisatge, garanteix l’economia circular i fomenta la cultura del territori.

Per saber tot el que hi ha darrere d’un got de llet, l’Experiència #APROP consisteix en una visita a l’EVAM (l’Estació de Vacum de Monells) al Baix Empordà amb un recorregut comentat per la granja, la projecció d’un audiovisual i un tast de productes Llet Nostra al Centre de Coneixement i Innovació de la Llet (CCILLET) situat dins de la mateixa instal·lació. L’objectiu és que el visitant conegui els diferents professionals i els animals que fan possible la producció de la llet, així com els seus condicionants, com ara el clima, els camps, l’economia circular, la sostenibilitat, la cultura o el paisatge.
A més, també s’hi explica la tasca que desenvolupa l’IRTA, que ajuda el sector perquè els processos de gestió de les granges siguin més eficients i sostenibles. L’Experiència #APROP s’ha concebut per a famílies amb nens a partir de deu anys i persones amb inquietuds o interessos relacionats amb la producció agroalimentària, la cultura o la gestió del territori, entre d’altres. Així mateix, s’ha adaptat per oferir-se com a recurs d’educació per a la sostenibilitat en centres educatius.

Per realitzar una de les visites, cal fer-ne la reserva des de la web de Llet Nostra. Els preus varien entre els 5 i els 9,5 euros (gratuït per als més petits de 6 anys). Hi ha visites tot l’any, excepte els dilluns i els dimarts.

Més informació a la seva
web.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació