Anuncia't al Descobrir

L'Alta Ribagorça impulsa un projecte per reactivar senders a la comarca

El projecte ‘Camins accessibles a l’Alta Ribagorça’ vol consolidar l’ecoturisme a la zona

El Consell Comarcal de l’Alta Ribargorça impulsa el projecte ‘Camins accessibles a l’Alta Ribagorça’ per tal de millorar l’accessibilitat de la xarxa comarcal de senderisme i rutes de BTT, amb la intenció de generar interaccions entre empreses i agències de viatges majoristes (tour operators) externs. Pel que fa a la millora de la xarxa de camins, les accions se centraran en el manteniment, com ara desbrossament, desempedregament o restitució de parets de pedra seca. El projecte, que té un cost aproximat de 62.441,26 euros, vol donar un nou impuls a la consolidació de l’ecoturisme a la comarca, mitjançant la promoció d’accions sostenibles en tots els àmbits econòmics i socials. A causa de l’augment considerable d’excursionistes amb bicicleta elèctrica, el projecte inclou una segona acció, consistent en la instal·lació de diversos punts de recàrrega de bicicletes elèctriques que es localitzarien allà on actualment s’ubiquen els punts de servei del centre BTT Alta Ribagorça. Finalment, una tercera actuació seria la creació d’una app i una web de rutes per estructurar l’oferta de senderisme i cicloturista de la comarca.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació